Ağustos 29, 2009

uykusuzum benim biricik sevgilim.

lan lan lan. öyle heycanlıyım ki o kadar olur. o kadar olur ki uzun zamandır ilk kez sayfalarını heycanla çevirdiğim bi uykusuz okudum dün. of negzeldi yea. hepsini okudum bitirdim yine uzun zaman sonra ilk kez.

ilk ersini okuduktan sonra bakınıyodum neler var deyu, sayfayı bi çevirdim o da ne?!?! ALpay Erdemcim ve "Ben" en eski penguyendeki haliylen karşımda duruyör ööylecene(gerçi arkaplan pembe değildi). ağzı kulaklarına varmak diye bişey oldu. sonra hemen ilk sayfada ikinci yıl notuna baktım yok, onla ilgili bişey yok. neyse devam ettim karıştırmaya anam gelsin esin özbekler. şimdi soruyorum noluyoruz lan? keşke temelli gelmiş olsa alpayım be. neyse şimdi araştırayım.

o diğil de o gelmişse bi de cem dinlenmiş istesem abartmış olur muyum ki? :P

editto: evveeet! geçmiş geçmiş. alpay erdem cici'den uykusuza geçmiş. yalnız geri kalmışım biraz ya cici diye bi derginin varlığından haberdar değildim. neyse penguen artık iycene sucks! ehe.

3 yorum:

  1. lan ben de aynı öyle sevindim. aptal aptal sırıttım alpay erdemi görünce orda. sonra ben de yeni yaş geyiğine mi yaptı lan bunu dedim. ama götümü kaldırıp da araştırmadım. ayrıca isteklerimiz aynı lakin ben ekstradan bi oda ısısı alırsam cem dinlenmişin yanına var ya. of var ya.

    YanıtlaSil
  2. ahahah inanananamıyorum oda ısısı mı. lanet olsun onu seven gördüğüm ilk insansın.(cümlem sıçmış gibi ama dikkatli bakınca anlatım bozukluğu yok) hep düşünürdük biz kim seviyo bu çizme özürlüyü deyu. :P

    YanıtlaSil
  3. ehe. ben seviyorum ulan diye kadırgalılık yapıyım mı ha? ha? seviyorum olm ben onu, bi köşede çiziversin ablası ne zararı var.

    YanıtlaSil