Şubat 06, 2010

May the force be with you.

şimdi öncelikle tatilin son günü olması hiç hoş değil. 15 gün naptım lan diye düşünüyo ya insan, bişey yapmadığını görmek de hiç hoş değil. ben de bi düşüneyim. ne yaptım? hım.

-star wars izledim lan. 1 2 3 4 5 6 diye izlememek lazımmış, o yüzden cnbceden değil kendim kendime izledim. sadece 3. yü izlemedim o da cnbce bu pazar veriyo nasılsa deyuğ. hiç beklemediğim şekilde beğendim ya. klasik üçlemeyi tabi, yenileri çok soğuk geldi. en çok da robotları sevdim. r2d2 çok sevimli değil mi ya?! marvinle özdeştirdim kafamda niyeyse. ehe.


-neyse devam edeyim düşünmeye. zeki demirkubuz kusucaktım bi ara. röportaj yapıcaz adamla filmlerini izlemiş olayım diye günlerce izledim, izledikçe nefret ettim kendisinden. bekleme odası, kader, masumiyet tamamladıklarım, c blokla itirafı da yarım bıraktım. masumiyetten başkasını da sevmedim lan.

-"15 gün var ya, istesek iki film bile çekeriz" diyodum evet. çekebildik mi? hayır. ama bizim suçumuz değil. hep hava muhalefeti. gerçi bugün bi sahnesini çekiceğime göre bu tatilde bişeyler yapmış sayılırım. heğ öyle billy brown.

-meyhaneyi bitirdim aşkın celladına başladım. psikoloji okumak istiyorum diye sayısala geçmekten vazgeçmiştim ama yine sorguladım bi kendimi ne isriyorum diye. grafik tasarım istiyorum lan ben. ama özel yetenekle alıyor ve resim istiyor. kısmet diyorum.

-aa başlamadan biten oyunculuk kariyerim var. başvurduğum ajanslardan biri aşkı memnunun çekimlerine çağırdı beni. nihalin arkadaşı olucaktım. sajgklasjgklasg. başta hepimizi heycanlandırsa da aradan bi süre geçince annem de ablam da tanımadığımız etmediğimiz insanlar nasıl güveniriz demeye başladılar. GİDEMEDİM. bu da böyle bi anım oldu. ehe.

-afişi yapamadım. bi esmer bi sarışın çocuk bulmam lazımdı, bulamadım. şimdi internetten bulduğum fotoğrafları karikatürleştirerek yapmaya çalışıyorum ama bakalım.

-pilatesimi de düzenli olarak yaptım. ehiehi.

neyse ya afişle uğraşçam vakit kaybediyorum burda. all the single ladies! vo o o vo o oooğ ooğ o. ahah yazıya dökünce çok komik oldu. hadi mucaks.

1 yorum: