Ekim 25, 2009

mojo pin.

bi daha uzun süre giremiyceğmi sanmıştım ama kaderin cilvesi yine birleştirdi beni biloga ilen. bu saatte burda olmamın asıl amacı, (aslında burda olmamam gerekirken) sami hocanın hastalığımı mazur görerek bir hafta ertelemeyi kabul ettiği iğrenç sılayt ödevini hazırlamaktır. ancak amacın dışına sapmış olarak, biloğa bakar iken buldum kendimi.
yoğ, bulmadım, gayet kendi isteğimle açtım ve girdim.
ve tesadüfe bakarmısınız ki konum ağız ve diş sağlığı. yirmiyüçün her yerde sedanağyı buluşu gibi bişey bu. diş şeysi de beni bırakmıyor. en küçükçük bi siyahlık gördüğümde dolgu olmuycağnı bile bile herkese gösterip: 'baksana yea, of kocaman oldu, of yine dolgu, hım ok.' felan derken kendimi rahatlatmaya çalışıyorumdur aslında. herkesin 'yok lan daha küçük bu, bişiğ çıkmaz bundan.' demesini isteyişimdir bende bu mekanizmayı yaratan. aman olmasın, korkularımın büyümesini istemem diğmi. belki de içten çürüyodur lan, onu hiç kimse göremiyo ya.

beste maydanozlarını yememiz için mesaj atmış her birimize. aynı mesajı hem de. dearesta üç defa atmış misal. sakinleşmesi için tamam beste diyerek durdurdum onu ve içimde beste varken o maydanozları yemek için daha büyük bir istek varken biyanda gitti bitti tüm istek o mesaj ile. hiçbirimiz yemedik maydonozu. şimdi canım çekti bak. çıkartıp yiyim bari.


kokonatlı tütsü çok güzel kokuyor bence. bi ara yatakhanemizin kapısı açık kalmış ve tüm yatakhane binasını sarmış o koku. herkes o kokunun kimden ve nerden geldiğini anlamaya çalışırken ve ben bizim odadan derken gururlandım sanki biyan. garip bi saçmalıkta ama böyle. çok açıkça anlattım.

ne zamandır günün thing yapamıyoruz. üzülüyorum. du bugün yapam bari.
günün olayı: sedanağ tungamın doğum yıldönümü. ehe. hep berağber mutlu tunga yılları diliyoruz kendilerine.
günün şarkısı: still loving you.( modası geçti onun diyosunuz belki bence ama bazıları demiyor öyle.)
günün filimi: izliycek gibi olduktan sonra izleyememiş olmamızın şerefine: 21 grams. but not 21. ühü.
günün şeyi: hiç işte.
günün sözü: en çok seviyorum bu sözü. burda da olucak o yüzden.

all i want is
a piece of lovely smile like the morning,
some romantic stories of us,
and everlasting happiness for you and me.

tatlı değil mi sence de.

1 yorum:

  1. tatlı olmaz mı mayıştırıcı bir etkisi var günün sözünün. öle yani...

    YanıtlaSil